Kategorier
Alt det andet

Social sikring Dødsydelser

Parrets indkomst bestemmer den maksimale månedlige socialsikringsydelse. Et akasse-billig.dk ægtepar kan modtage $ 1.200 i pensionsydelser og $ 600 i ægtefælleydelser. De tjener hver omkring $ 2,000 pr. Måned. Joes ægtefælle vil modtage hans fordel, og Jane vil få resten.

Grænser for dødsfald ved social sikring

Sociale ydelser ved dødsfald har grænser for at sikre, at enker og andre efterladte ikke modtager mere end den afdøde arbejdstager. Bestemmelsen kan have utilsigtede konsekvenser. Det kan også forhindre enker, der er berettiget til forsinkede ydelser, i at øge deres månedlige ydelsesbeløb. Mange enker, der mistede deres ægtefælle før NRA, har stærke incitamenter til at begynde at kræve ydelser så hurtigt som muligt.

En enke eller hendes efterlevende ægtefælle kan være berettiget til at modtage ydelser i hendes navn, afhængigt af omstændighederne. En enke, der boede sammen med sin mand, kan være berettiget til flere ydelser end sin mands månedlige betaling, hvis hendes mand er yngre eller hun har et handicap. En enke eller hendes overlevende børn kan også være berettiget, hvis de er under 16 år eller har været gift i mindre end ti år.

Maksimal månedlig ydelse

Sociale sikringsydelser ved dødsfald er en ydelse, der udbetales til modtagerne af en arbejdstagers død. Denne ydelse er tilgængelig for enker eller enkemænd, der er tæt på pensionsalderen eller har nået fuld pensionsalder. 75% af den afdøde arbejdstagers grundydelse udbetales til børn under 18 år og handicappede. Ægtefæller, der er separeret eller skilt, kan også modtage en del af det månedlige ydelsesbeløb for en afdød arbejdstager.

Parrets indkomst bestemmer den maksimale månedlige socialsikringsydelse. Et ægtepar kan modtage $ 1.200 i pensionsydelser og $ 600 i ægtefælleydelser. De tjener hver omkring $ 2,000 pr. Måned. Joes ægtefælle vil modtage hans fordel, og Jane vil få resten.

Søger du job?

Du skal opfylde alle krav, når du ansøger om social sikringsydelse. Du skal først have den afdøde arbejdstagers cpr-nummer. Du bør også kende datoen for deres ægteskab. Du skal også kende navnet på hans eller hendes overlevende ægtefælle. Du skal oplyse dit pengeinstitut, hvis du er den efterlevende ægtefælle. Du skal returnere fordelene.

Du kan få social sikring dødsydelser for at hjælpe en afhængig slægtning. De er tilgængelige for overlevende ægtefæller eller børn. For at være berettiget til ydelser skal den efterlevende ægtefælle, forsørgelsesberettigede forælder eller barn have arbejdet mindst syv år før den afdøde arbejdstagers død.

Ansøgning om et job kræver dokumenter

Du skal vise dokumenter, der bekræfter din identitet for at ansøge om social sikring dødsydelse. Disse dokumenter kan omfatte dit kørekort, pas eller statsudstedt ID-kort. For direkte indbetaling skal du angive oplysninger og et bankkontonummer.

Du skal også indsende din fødselsattest og dødsattest. Du kan anmode om en bekræftet kopi, hvis du ikke har den originale fødselsattest. Du kan anmode om en erstatningskopi af din fødselsattest ved at besøge det lokale vitale rekordkontor, hvis du har mistet det. Du har muligvis brug for yderligere dokumentation, afhængigt af hvilket kontor du besøger.